Over Seneca Advies

 “Met Seneca Advies Loopbaanbegeleiding en Coaching help ik mensen om richting te vinden in hun (levens)loopbaan en het vinden van zingeving. Daarbij zet ik al mijn kennis en vaardigheden in, die ik in mijn eigen leven heb opgedaan. Ik coach en adviseer ‘harde informatie’ bijvoorbeeld op het gebied van sociale wetgeving, arbeidsrecht of ergonomie en werkplekinrichting en ik coach en adviseer ‘zacht’ op persoonlijke ontwikkeling, timemanagement, koers zoeken om ieders potentieel aan te kunnen spreken.”

“Mijn motto voor iedereen is ‘Maak van je leven een kunstwerk’. Gebaseerd op de humanistische grondslag. Vanuit deze filosofie maak ik een cross-over naar de hedendaagse tijd van Personal Branding en de inzet van Social Media. En dat werkt bijzonder prettig, een mooie mix van zelfreflectie en ontwikkeling en inzichten die zoveel energie geven dat de actie binnen handbereik ligt.”

Meer weten over mijn werkwijze of jouw persoonlijke mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Seneca Advies
Graaf Lodewijkstraat 57
6821 EB  ARNHEM
026-4433756
www.seneca-advies.nl
info@seneca-advies.nl

Seneca Advies en Amy op LinkedIn Twitter Facebook

 

Seneca’s filosofie

Seneca Advies ontleent haar naamgeving aan Lucius Annaeus Seneca (Córdoba (Spanje), ± 1 v.Chr. – bij Rome, 65 n.Chr.) en was een Romeins schrijver en stoïcijns filosoof. Een belangrijke rol in zijn werk speelt de individuele autonomie en de innerlijke vrijheid.

Een mens moet de vrijheid behouden om zelf (d.w.z. zijn rede) te kunnen beslissen wat hij doet en zich niet laten leiden door wat anderen van ons vinden. ~Seneca~

Met Seneca Advies ga ik met jou op zoek naar naar levenswaarden en intrinsieke motivatie, waarbij de arbeidsloopbaan wordt gezien als een onderdeel van de levensloop. Ik richt me op de creatieve vermogens  en zingeving in activiteiten waarbij meerdere aspecten van de mens tot hun recht kunnen komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s